pondělí 15. září 2008

Nová práce

Změnil jsem práci, proto mě nyní nejdete na Filozofické fakultě UHK v 1. patře (budova se nachází hned vedle budovy PdF, ve které jsem měl kancelář dřív).

3 komentáře:

Sapik řekl(a)...

Ahojte, no já jsem se v nové práci také docela nedávno objevila a dělalo mi veliký problém se nějak rozmluvit před kolegy... Pak tam dokonce padla i nějaká hláška o pracovní aplikaci, kterou všichni využívají a jmenuje se signal... O tom jsem vůbec nikdy neslyšela a tak jsem si musela najít nějaký článek a už vím tedy, že se jedná o dešifrovanou komunikaci, což je fajn :-) Na té aplikaci jsme se s kolegy docela dost dobře sblížili :-)

Sapik řekl(a)...

Jo, tak to ono to s tou práci asi nebude zase až tak horké, protože najít dobrou práci není zase až tak jednoduché, ale práce z domu může být asi ta nejbezpečnější. Třeba zde na tomto webu se píše docela dost i hezky o tom, jak se práce kategorizuje a jaká je právě ta bezpečnost a případná rizika na pracovišti... Určitě doporučuji pročíst.

michal řekl(a)...

Na tu aplikaci Signal pozor. Někde jsem četl, že z ní unikají informace a důvěrné údaje z chatů. To je možná lepší Telegram. Ale samozřejmě berete to, co zrovna máte a co využívá zbytek. :) Jinak panu profesorovi gratuluji k nové práci. Já sám teď prozkoumávám nabídky práce v zahraničí a tak doufám, že něco najdu. :)